Dizajniraj majicu na temu zaštite planeta, biljnih i životinjskih vrsta | WWF

Dizajniraj majicu na temu zaštite planeta, biljnih i životinjskih vrsta

Posted on 06 December 2012
Prijavi se na natječaj do 19. prosinca
© WWF-UK
WWF radi mnogo toga, osim što štiti umiljate pande, čupave polarne medvjede i ostale ugrožene životinjske i biljne vrste. Kao vodeća svjetska organizacija za zaštitu prirode, WWF se trudi inspirirati nas da doprinesemo zaštiti okoliša i pametnije koristimo naše resurse. Drugim riječima, ako se kraće tuširaš - štediš vodu, ako kupuješ lokalno proizvedenu hranu - indirektno utječeš na smanjenje emisije CO2, ako pristupiš kampanji koja promovira obnovljive izvore energije – utječeš na smanjenje potrošnje fosilnih goriva.

Sada ti se pruža potpuno nova prilika da podržiš očuvanje našeg planeta, tako što ćeš dizajnirati majicu s tematikom svih malih ili velikih stvari koje pozitivno utječu na naš okoliš.
Pokaži nam što tebe najviše inspirira u veži staništa i vrsta na našem planetu i kako ih možemo zaštititi i unaprijediti. Ipak, postoji jedan glavni uvjet - pri kreiranju dizajna majice nije dozvoljeno upotrebljivati bilo čiji logo.

Pobjednički dizajn bit će tiskan postojanim akrilnim bojama na majicama od 100% certificiranog organskog pamuka. Tvoju majicu nosit će ljudi širom svijeta, a i direktno ćeš utjecati na zaštitu prirode - 25% novčanih prihoda od prodaje ove majice na Threadless-u bit će preusmjereno na neki od WWF-ovih projekata širom svijeta.

Rok za prijavu radova je 19.12. 2012., a glasanje za prijavljene radove trajat će do 26.12.2012.


Osmisli svoju ideju i pripremi je za natječaj na pravi način.

1 - Pripremi svoj rad za natječaj
Pročitaj vodič za prijavu na natječaj i saznaj više o tehnici tiska na majice, kvaliteti rezolucije rada, prezentaciji istog i zahtjevima koje treba ispuniti. Ovdje, također, možeš pronaći specifikacije boja i prazne obrasce za prikaz dizajna na majicama.

beta.threadless.com/wwf/submission-kit/


2 - Prijavi se na natječaj
Kada pripremiš svoj rad na pravi način, moći ćeš sudjelovati na natječaju. Ukoliko nisi član Threadless zajednice, učlani se, prati instrukcije i u cijelosti ispuni formular.

beta.threadless.com/login/


3 – On-line javnost ocjenjivat će tvoj dizajn
Svi članovi Threadless zajednice imat će mogućnost ocjenjivati tvoj rad od 1 do 5 i ostaviti svoj komentar. Ovakv način bodovanja, kao i komentari, pomoći će nam pri odabiru pobjednika. U svakom slučaju, ohrabrujemo sve učesnike da pozovu svoju obitelj, prijatelje i sve ostale da sudjeluju u glasanju. Glasanje je lako, brzo i jednostavno.


4 - Ukoliko tvoj dizajn bude odabran za tisak, osvojit ćeš:
- 1000$ u gotovini
- 250$ Threadless poklon kupon
- Canon EOS 7D digital SLR fotoaparat
- Mimex-ovu, veliku WWF plišanu pandu - visine 100 cm


Posjeti Threadless web stranicu, pokaži nam koliko si kreativan/na i pomozi nam da zajedno spasimo planet!
 
Prijavi se na natječaj do 19. prosinca
© WWF-UK Enlarge